Καλέστε μας στο: 6979078920 / 6937008029

EUR
Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι χρήσης

Γενικοί Όροι

Το e-powerpack.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης επαγγελματικού εξοπλισμού κρεοπωλείων, καταστημάτων εστίασης & βιομηχανίας τροφίμων καθώς και διαφόρων ειδών συσκευασίας. Η εταιρεία POWER PACK ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΕ με ΑΦΜ 800671159 εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι επί της οδού Τζων Κέννεντυ 44.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Power pack προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του e-powerpack.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό της και την ημερομηνία λήξεως της.

Η εταιρεία ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η Power pack με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

Όροι συναλλαγής παραστατικού πωλήσεων

Η αποστολή της παραγγελία σας θα συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης που θα πρέπει να υπογράψετε για να βεβαιωθεί η παράδοσή της.

Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους συναλλαγής που αναγράφονται στο παραστατικό που θα παραλάβετε, ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα e-power pack.gr , πριν ακόμη κάνετε την παραγγελία σας.

*Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

*Καμία εξόφληση παραστατικού με πίστωση αναγνωρίζεται χωρίς εξοφλητική απόδειξη της επιχείρησης μας.

*Τα εμπορεύματα παραμένουν στην πλήρη κυριότητα του πωλητή μέχρι την πλήρη εξόφλησή τους.

*Επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται μόνο κατόπιν συμφωνίας με την επιχείρηση και εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.

*Για κάθε διαφορά , αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Τρόπος Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ανάμεσα σε:

 1. πληρωμή με καταβολή σε Τραπεζικό Λογαριασμό της «POWER PACK»
 2. πληρωμή με αντικαταβολή σε ΕΛΤΑ ή COURIER ή πρακτορείο μεταφορών.

Πληρωμή με καταβολή σε Τραπεζικό Λογαριασμό της «POWER PACK»

ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα:

Αριθμ. Λογαριασμού: 145/00221016
ΙΒΑΝ για κατάθεση μέσω web: GR 640110 14500000 14500221016

Αποστολές

Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν στον χώρο σας, με μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας, μεταφορική εταιρεία (δική μας ή δική σας επιλογής) ή με courier και πάντα με χρέωση του πελάτη. Όλες οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες (08.00 - 15.00) Δευτέρα έως Παρασκευή. Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη & αποστέλλονται μόνο μετά την εξόφλησή τους.

Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τo κατάστημά μας (Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 - 15.00 ), χωρίς καμία επιβάρυνση και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Η Power pack διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω σε κάθε περίπτωση αποστολής για οποιοδήποτε λόγο.

Τρόπος και χρόνος αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται κατόπιν συνεννόησης, στον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης και των δύο πλευρών, και αποστέλλονται μετά με την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων που βρίσκονται σε stock είναι 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες και αυτός δεν ισχύει όταν το προϊόν δεν είναι σε stock, διαφορετικά είναι 10 έως 25 περίπου εργάσιμες ημέρες.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 210-4810397 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την έγγραφη αποδοχή η τηλεφωνική επιβεβαίωση η παραγγελία δεν ακυρώνεται.

Επιστροφές προϊόντων

Η Power pack δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, πολλά από τα προϊόντα, τα παραγγέλνουμε από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών την στιγμή της παραγγελίας σας και πολλές φορές αποστέλλονται κατευθείαν στον τελικό καταναλωτή, οπότε τυχόν λάθη σε φωτογραφίες και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν δεσμεύουν την εταιρία μας γιατί δεν μπορούμε να αποκλείσουμε βελτιώσεις ή αλλαγές στην παραγωγή. Γι αυτό, το προσωπικό της εταιρίας μας είναι πάντα πρόθυμο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πριν από κάθε παραγγελία, διαφορετικά επιστροφή των προϊόντων για τους ανωτέρω λόγους δεν γίνονται δεκτές.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι χαλασμένο θα αποσταλεί κατόπιν συνεννόησης στην έδρα της εταιρίας μας, για αποκατάσταση της βλάβης ή την αντικατάσταση του προϊόντος.

Για κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερολογιακών ημερών μετά την έκδοση του δελτίου αποστολής ή τιμολογίου (διαφορετικά η επιστροφές δεν γίνονται δεκτές), ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν στην έδρα της εταιρίας μας εντός 10 ημερών, τότε η Power pack δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως και πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Επίσης επιστροφές για προϊόντα για τα οποία γίνονται ειδικές κατασκευές δεν γίνονται δεκτές.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία Power pack.

Τιμές των προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος κάτω από κάθε προϊόν δεν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%).

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ τότε τα προϊόντα επιβαρύνονται με το ανάλογο ΦΠΑ.

Εγγύηση

Η Power pack μέσα από τον Εισαγωγέα / Κατασκευαστή / Πωλητή εγγυάται στον αγοραστή των προϊόντων ότι αυτά δεν παρουσιάζουν ελάττωμα οφειλόμενο στα υλικά που το αποτελούν ή στην εργασία συναρμολόγησης τους.

Κατά το χρονικό διάστημα της εγγύησης, ένα (1) έτος από την ημερομηνία τιμολογίου ή απόδειξης, η Power pack θα αναλάβει να επισκευάσει το προβληματικό προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση εργασίας ή ανταλλακτικών, ώστε το προϊόν να επανέλθει σε συνθήκες καλής λειτουργίας. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποκλείεται.

Ο αγοραστής οφείλει να παρουσιάσει το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος. Για την όσο πιο ασφαλή μεταφορά τα προϊόντα που αποστέλλονται προς επισκευή θα πρέπει να είναι επιμελώς και με ασφάλεια συσκευασμένα..

Πότε δεν ισχύει η εγγύηση:

Κακή, υπερβολική ή υπέρμετρη χρήση, πλημμελή συντήρηση

Κακή σύνδεση / συνδεσμολογία, σύνδεση χωρίς γείωση

Τυχαία καταστροφή, αμέλεια ή άγνοια, πτώση, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, διάβρωση ή βλάβη κατά την μεταφορά.

Βλάβες προερχόμενες από μεταβολές στα δίκτυα ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και αερίου.

Αν έχει γίνει μετατροπή ή επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Αν ο αριθμός κατασκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί ή αφαιρεθεί

Δεν καλύπτονται γυάλινα ή ελαστικά μέρη, λαμπτήρες, λυχνίες, φίλτρα, αντιστάσεις και μοτέρ

Δεν καλύπτονται τα ηλεκτρονικά μέρη των συσκευών εφόσον ή βλάβη οφείλεται σε αυξομειώσεις τάσεως δικτύου, έλλειψη φάσεως για την αποφυγή των οποίων θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα από τον αγοραστή.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 • Η εγγύηση ισχύει από την ημέρα που το προϊόν πουλήθηκε ως καινούργιο και μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
 • Όλα τα ανταλλακτικά που έχουν αντικατασταθεί ενώ το προϊόν βρίσκεται σε εγγύηση ανήκουν πλέον στην ιδιοκτησία του εισαγωγέα ή κατασκευαστή.
 • Η αποκατάσταση, τροποποίηση ή η αντικατάσταση εξαρτημάτων κατά την διάρκεια ισχύος της εγγύησης δεν έχει ως αποτέλεσμα την παράταση της αρχικής διάρκειας της συμβατικής εγγύησης.
 • Η αδικαιολόγητη επίσκεψη τεχνικού χρεώνεται, ακόμα και όταν το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση.
 • Η εγκατάσταση, η σύνδεση στις εγκαταστάσεις τροφοδοσίας, η αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών (π.χ φίλτρα, λάμπες κ.α) και η τακτική συντήρηση δε θεωρούνται υπηρεσίες υπό εγγύηση.
 • Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενες βλάβες, θετική ή αποθετική ζημία.
 • Αν μετά την ολοκλήρωση της επισκευής ο αγοραστής δεν προσέλθει εντός του ευλόγου χρονικού διαστήματος του ενός (1) μήνα από την έγγραφη ειδοποίηση του, τότε η Power pack:
  1. Δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχαία, ολική ή μερική, καταστροφή της συσκευής
  2. Προβαίνει στην έκδοση τιμολογίου για έξοδα φύλαξης
  3. Θεωρεί τη συσκευή αζήτητη μετά την παρέλευση τριών (3) μηνών από την ολοκλήρωση της επισκευής
 • Αρμόδια για κάθε διαφορά είναι το δικαστήρια της έδρας του εισαγωγέα / κατασκευαστή / πωλητή της συσκευής.

Διάφορα

 1. Διαφημιστικά μηνύματα: H Power pack παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. H Power pack δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
 2. Cookies: Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο υπάρχων χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις (π.χ. ρυθμίσεις παραγγελίας με 1 κλίκ), αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας.
 3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η Power pack διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η Power pack αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
 4. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της e-power pack διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 5. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της «POWER PACK» και των τρίτων μερών που αυτή νόμιμα συναλλάσσεται. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχεδίων, αντιγραφή ή καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφαίνονται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Εάν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε τις αγορές σας.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το χρόνο που διαθέσατε για την ανάγνωση των όρων χρήσης.